Sabotage!

Säg den glädje som varar. Var så nöjd igår med att äntligen ha kommit igång med fermentering av hästgödseln. Men sabotörer i form av de där råttorna modell större på några hundra kilo hade varit framme och bitit sönder den ena säcken. Lagade hålen med silvertejp och säckarna fick flytta ut ur stallet till ett säkrare ställe i ladan. Får se hur länge de får vara i fred där, från hundarna. De är tunga de där säckarna.

Gjorde ytterligare en säck idag. Det tar sin tid det där att blanda, få ner det i säcken och packa. Förhoppningsvis får jag snabbt in en bra rutin så det går undan. Har höga förhoppningar inför planteringarna sedan.

This entry was posted in Bokashi and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.