Ridning x 2

Plötsligt händer det. Det blev inte bara ridning på Skálda med instruktör på förmiddagen. Efter hemkomst fick det bli en barbackarunda på Bergthora. Det är nog flera år sedan det hände senast. Hon hade lite allt möjligt fuffens för sig. Masade sig framåt, tyckte att hon skulle bestämma fikaställen mest hela vägen, skulle inte så still och drog iväg i full fart. Vi var inte riktigt överens skulle jag rent av kunna påstå. I vilket fall blev det en bra runda. Det får nog allt bli fler så att hon börjar uppföra sig igen. Det är utmärkt balansträning det där att rida barbacka.

Animering på hur glad man kan vara efter en barbackarunda.

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.