En dyngsur ridtur

Vad kan jag göra när det regnar om inte rida. Det hällregnade mer eller mindre hela gårdagens rundan. Red Skálda och tog med mamma Melódia som handhäst. Melódia är så lätt och följsam att ha med. Skálda tycker också att det är väldigt bra med mamma med och då är livet så mycket lättare när hon ska ut i världen.

Jag var helt dyngsur redan efter ungefär en kilometer. Sedan blev det bara värre och värre. Men det var en trevlig runda. Hästarna är så glada över lite grönt gott gräs att äta. Det blev många fikapauser.

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.