Jag ska inte bosätta mig i ett varmt land

Jag har alltid sagt att jag skulle vilja bo i ett varmt land. Efter den här sommaren med sol och varmt i stort sett varje dag och inte ens några regndroppar i sikte tar jag tillbaks det. Jag ska INTE bosätta mig i ett varmt land. Jag trivs i och för sig med värme. Det är skönt när det är så varmt att tanken på att ta på en tjocktröja inte ens liksom faller mig in. Men det går ju inte att göra någonting utan att få värmeslag och svettas ihjäl. I natt när temperaturen äntligen kröp ner till bara 12 grader tänkte jag ÄNTLIGEN! För att det sedan har varit upp mot 33 grader i skuggan idag. Efter att ha varit ute och grejat kom jag in i huset och tänkte, åh vad svalt det var inne, tittade på inomhustemperaturen och det var över 28 grader. 28 grader med reaktionen att det var svalt, då är det varmt ute. Längtar verkligen efter regn!

Å andra sidan kanske det är det här jag behöver. Det är så varmt så jag sitter mest i skuggan på altanen och läser och läser och läser. Bok efter bok efter bok. Vet inte hur många jag har plöjt hittills men det är många.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.