Löpning #39/2018

#39/2018 4,7 km. Fick med mig tonåringen på en löprunda. Meddelade honom att han skulle med och det gjorde han faktiskt utan vidare protester. Visst höll jag draghunden i ett något lugnare tempo men det gick ändå rätt fort i värmen. Tonåringen lyckades hänga med i två kilometer plus några meter. Det var bra jobbat.

Själv fick jag håll nästan direkt. Jag som nästan aldrig får håll numera. Lyckades andas bort eländet. Det var skönt. Att springa med håll är vidrigt. Till och med vidrigare än att springa när det är så här varmt.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.