Löpning #36/2018

#36/2018 4,7 km. Ibland behövs det efter dagar av tjat från hundarna ett eget konstaterande att matten helt enkelt är lat för att plötsligt vara ute på en löprunda igen. Ursäkterna att inte springa för att det är för varmt kan inte fortgå dag in och dag ut. Till slut är det bara att springa ändå. Den här värmen verkar inte vilja ge med sig i första taget. Att springa när det är varmt är vidrigt. Det hade åtminstone hunnit lugna sig till 25 grader i skuggan men så mycket skugga är det inte på rundan. Fille blev i alla fall väldigt glad. På något sätt så förmedlar jag löpning innan jag ens börjar leta efter kläderna. Fille han lurar ut det direkt när jag liksom tänker att det får bli en löprunda. Fråga mig inte hur men han blir i vilket fall helt galet glad och studsar runt som en studsboll på speed.

Varmt var det. Jobbigt var det. Idag tog jag nog priset för rödaste nyllet…

   

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #36/2018

  1. Pingback: Löpning #38/2018 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] minsann inte det lättaste. Bloggandet släpar… Det blev en repris med löpning så inte bara en dag löpning utan både nästa och ytterligare nästa dag, det här passet. Tre dagar på raken. Det är en bra […]