Man kan väl ändra sig… Island 2019?

Så var ridäventyret på Island över. Hemma igen sedan ett knappt dygn tillbaka. Det tar ett tag att processa alla intryck. Det är en makalös upplevelse att rida i det fantastiskt vackra isländska landskapet. Uppe på höglandet där den enda möjligheten är att ta sig fram till häst. Eller att i full galopp hålla 90-talet löshästar i schack bakom över ett allt annat än slätt underlag. Jag har nog aldrig galopperat så snabbt som under de här dagarna eller ridit genom så tuff terräng. Vilken utmaning och så otroligt roligt! Det har varit några mindre roliga hästar att rida och några helt fantastiska hästar att rida. Tre favoriter, Moldi, Bjössi och så rolls roycen av dem alla, Ljosa Petri. Vädret har varierat från kallt till varmt… eller åtminstone isländskt varmt. Det har varit varit ömsom sol ömsom regn och en del mulet däremellan. Det har varit trevligt folk i lagom dos för en introvert som jag.

Det här var tredje året med samma arrangör, Steinbjörns Horsetrips. Har sagt varje gång att nu är det sista året fram tills det är nästan dags att åka hem igen. Så även i år. Men det får nog allt bli en vända nästa år också vad det verkar. Har tydligen redan börjat med förberedelserna…

Det kommer förhoppningsvis fler inlägg från de olika ridpassen. Ska bara försöka hitta lite tid.

 

This entry was posted in Island 2018, Island 2019 and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.