Löpning #34/2018

#34/2018 4,7 km. En sådan här ledsen dag när vi saknar en katt är det lika bra att försöka göra något bra av den. Fick med tonåringen på den snabba rundan med draghunden Fille för första gången. Behövde inte ens klämma ut mig ett endaste litet hot. Han bara reste sig från datorn och gjorde sig i ordning till mammans stora glädje. Han klarade ungefär 1,5 km i draghundens tempo sedan lämnade vi honom bakom oss. Det var ändå rätt bra gjort. Tonåringen sitter gärna mest framför ett antal skärmar av något slag. Helst flera samtidigt. Fille försökte liksom förra gången att få iväg matten på den längre rundan men idag blev det ingenting av med det. Bara den gamla vanliga rundan på 4,7 km.

Sedan var det Hugo och de två andra hemmavarande barnen som skulle motioneras. Blev lite löpning även på det varvet men mest promenad, 4,7 km. Plockade lite färdkost på vägen.

Mycket nöjd med att ha motionerat både hundar och samtliga barn förutom att jag fått motion på köpet.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.