Hundar & Stjärnmagnolia

Hugo, Buddha & Fille
Tjatande hundar… men i morse somnade de om i några omgångar innan de lyckades få upp mig. Det är så skönt med sovmorgon!
Buddha är ett litet kompakt muskelpaket. Hugo har tjackat häng och klibiljett, Fille han står och tittar längtansfullt ut genom fönstret…
Buddha
 Har ett par duvor som håller på att bygga bo i det japanska körsbärsträdet. Tyvärr blir de rädda och flyger bort så fort jag rör mig på baksidan. Det är lite oroväckande om de tänker göra det när äggen ska ruvas också.

Buddha är kung över jultomten igen… men när Hugo sätter efter tar han skydd under något för att få ha den för sig själv.

 Tänk vad fina stjärnmagnolior är. Doftade gott gjorde de också. Undrar om de skulle kunna tänka sig att trivas här i trädgården. Det stora magnoliaträdet gör ju det så det kanske skulle kunna gå även med stjärnmagnolia. Korta men stilfulla glansdagar. Doftar de vita och de lilaaktiga lika mycket tro..?

Hugo och Sören sover gott där på filten.

Tycker kameran på iphonen är högst oberäknelig. Blandat med riktigt bra bilder blir det riktiga skitbilder…
Imorgon fyller tonåringen 19. Hur i hela friden kan jag ha hunnit bli så gammal så att jag har en unge som fyller 19 år..?
Nu sitter jag här och somnar över tangentbordet igen… kanske skulle försöka ta mig ur soffan så att jag kan landa i sängen efter alla ska bara… 

This entry was posted in Hundar, Katter. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.