Midsommarafton i jordgubbslandet

Som traditionen bjuder tillbringades även den här midsommaraftonsförmiddagen på självplock av jordgubbar. Det är verkligen en förmån att få frossa på jordgubbar varje midsommar. Inte nog med att vi kunde frossa loss ordentligt med att äta bären. Det blev också ca tre liter jordgubbssaft. Tyvärr fick jag hjärnsläpp och glömde att göra snålsylt av de avrunna bären. Så kan det gå när nätterna ägnas åt jobb och sysslor. Jag är inte så förtjust i saft egentligen förutom jordgubbssaft, rabarbersaft och en blandning av dem. Det är sommar det! Jag hoppas jag någon gång kommer att lyckas med att få rabarber att trivas här i Rucklet. Än så länge har jag bara lyckats ta död på dem…

Nioåringen skulle prompt med och plocka. Han var fantastiskt duktig. Han plockade på och klarade sen av att stå i världens längsta kö till kassan utan att flippa ut.

Nioåringen i jordgubbslandet

 

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.