Grannens hästar på spontanbesök

Grannen har fått hem nya hästar som ska tränas och säljas. De bor på andra sidan åkern hemifrån. Det tycker mina hästar är väldigt spännande. I söndags morse blev det ännu mer spännande. Jag kom ut för att ge mina hästar lite gamla äpplen och tänkte att vad underligt de beter sig. Det var inte så konstigt för två av grannens nya hästar, två fina connemaror, var på rymmen och var här och gjorde ett spontanbesök. Hämtade ett par grimmor och en hink med godsaker. De var inte helt lättflörtade de där hästarna men med matmuta så gick det bra att få tag på dem. Lagom tills det var klart kom grannarna och hämtade hem dem.

 

This entry was posted in Hästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.