Löpning #24/2018

#24/2018 4,7 km. I bilen på väg hem efter Göteborgsvarvet igår pratade jag med 24:an. Han undrade om vi skulle springa idag. Nehej svarade jag, det finns gränser för vad jag gör för mina barn. Dagen efter en halvmara är det tid för vila. Det hade jag glömt i förmiddags så jag slängde iväg ett mess att vi visst kunde springa idag. En långsam knapp femma. Så blev det. Var oförskämt pigg i benen ändå efter att ha kämpat mig igenom en halvmara igår. Det som var värst var ryggen när jag vaknade. Sprang lite för fort men det är fortfarande inte mycket till känningar efter halvmaran igår. Hade ingen träningsvärk alls före löprundan i eftermiddags. Nu känns det lite i benen. Får väl se om jag kommer ur sängen imorgon…

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.