Löpning #22/2018

#22/2018 4,7 km. Så var det det där med, vad gör man inte för sina barn, igen. När jag nu hade sprungit med Fille, gått promenad med hund och hästar plus gått en lång promenad för att leta häst i sommarhagen i Stensjöstrand. Då ringde 24an och ville springa. Då gjorde vi väl det då. Eftersom hundrna redan varit ute blev det en springtur utan draghjälp. Var nog bra att spring åtminstone en gång utan draghjälp före jag skulle skulle ta mig runt en halvmara. Det var fortfarande varmt. Tungt var det men det gick ju det med. Det kanske inte var den allra smartaste grejen att göra. Att tre dagar före en halvmara köra stenhårt me kärringen. Om inte annat så hade jag ju nästan tagit mig igenom en halvmara även om den var utdragen över hela dagen och en bit in på kvällen också.

 

This entry was posted in Löpning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.