Löpning #18/2018

#18/2018 4,7 km. Har varit en stressig och hektisk dag. Fått mycket gjort. Svär ve och förbannelse varje år vid den här tiden över att jag tar på mig uppdrag som god man för nu skulle årsräkningarna varit inne. Skjuter upp de där årsräkningarna för det är verkligen tråkigt. Egentligen går det rätt snabbt. Har en bra rutin och har skapat en bra mall för kassabok i excel. Det tar några timmar per uppdrag och sen är det färdigt. Men får mig inte att göra det förrän det absolut inte går att skjuta på längre. Idag lämnades tre årsräkningar och en sluträkning in. Återstår en årsräkning att göra klar sedan är det färdigt för i år. Även om just de här förbenade årsräkningarna är rena rama ångestmomentet att ta mig förbi så kan jag rekommendera att göra en samhällsinsats som god man. Det är många gånger väldigt otacksamt men viktigt. Är du intresserad kontakta kommunens Överförmyndarförvaltning.

Jaja, det var inte det som det här skulle handla om. Fick på sena eftermiddagen äntligen landa i solstolen på min fina altan i det alldeles fantastiska varma sommarvädret med en stor balja te och mina goda hemgjorda chokladbollar. Då ringde 24an. Han har fått för sig att han ska springa hinderlopp bla a Toughest. Så jag har tjatat en del om att han nog borde börja springa lite ute och inte bara på löpbandet. Idag skulle vi tydligen springa. Vad gör man inte för sina barn, så fick det bli. Chokladbollarna fick åka tillbaka till kylen.

En vecka från förra löprundan. Varmt som sjutton. Jobbigt men det gick. Håller på att dö av en knapp femma. Om fyra veckor ska jag ta mig runt en halvmara. Haha eller nåt…

Eftersom Fille fick springa så tog vi samma runda med snabb promenad med Hugo.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.