Melódia fick komma ut och röra på sig

Store M tyckte att vi skulle ut med hästarna och att jag skulle rida. Det var en ypperlig idé.  Lille M ville vara kvar hemma och spela tv-spel med tonåringen. Så fick det bli. Eftersom Melódia är så rädd för lille M så att hon totalvägrar att följa med ut ut hagen om han är i närheten så var det ett ypperligt tillfälle för henne att komma ut och röra lite på sig. En härlig runda i underbart nästan sommarväder. Store M fick sig ett redigt motionspass eftersom han sprang med Melódia när Skálda och Bergthora satte fart. Och lite fart var det allt under rundan.

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.