Varför göra det lätt när det kan göras svårt

“Varför göra det lätt när man kan göra det svårt”  var promenadkompisens kommentar när jag kom ridande på Skálda med Audna som handhäst. Det är inte så lätt det där att hålla ordning på två hästar och tre grimskaft, ett till handhästen och två till tyglar. Det gick ändå rätt bra första halvan av rundan. Sen tyckte Audna att det blev väl roligt att vara ute och springa med mamma och bara sprang i vägen och förstörde. När det väl var utklarat kom hon på att vi var på väg hemåt och fick dras med. Det krävs lite kraft för att dra med en häst på minst 250 kr. Både Skálda och jag fick jobba…

Skálda är i alla fall väldigt duktig som reder ut det där med grimskaft som är både lite här och där med en handhäst som är både lite här och där.

This entry was posted in Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.