Löpning #16/2018

#16/2018 7,2 km. Nu jäklar har hon kommit i springartagen igen. Ska bli spännande att se hur länge det här håller i sig. Det fanns ingen plan att göra någon annan runda än den vanliga när jag sprang iväg men se på sjutton att det blev en dryg sjua istället för den vanliga knappa femman. Det var på första halvan en massiv motvind på hallandsslätten. Tänkte ett tag när jag närmade mig att egentligen vara färdig med den där knappa femman att jag ska baske mig springa hela vägen hem om jag så ska dö på kuppen. Sprang hela vägen och dog inte på kuppen. Det var ju för väl…

Nu är det bara 14 km till så är jag uppe på en halvmara. 😉 😉 😉

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.