Löpning #14/2018

#14/2018 4,7 km. På Pöyry Sweden AB där jag jobbar är det så gentilt ordnat så att vi får betald ledig dag när vi fyller 50. Tog verkligen vara på den dagen på ett sätt som passade mig alldeles utmärkt.

Började med löpning med Fille i ett alldeles fantastiskt vackert men blåsigt kallt väder.

Näst på tur blev det häst-, hund- och barnpromenad. Fick med alla tre barnen, Hugo och Birkir. Det måste ha hänt något med Hugo när jag var ute i hagen för att hämta Birkir. Han gick nämligen från att ha varit helt ohalt till väldigt halt när vi skulle gå iväg. Hugo själv verkade inte så bekymrad utan ville traska på så vi gjorde väl det om än i ett lagom haltartempo. Det visade sig vara ett bra val för allt längre vi gick desto mindre halt blev han. Och hade han fått stanna hemma hade han blivit djupt olycklig.

Avslutade med en ridtur på Skálda.

Mycket nöjd med 50-årsdagen!

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning, Uncategorized. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.