Loke med på häst-, hund- och barnpromenad

Det var tänkt att Birkir skulle gå med på häst-, hund- och barnpromenaden. Han tänkte dock något annat och höll sig på säkert avstånd bortom vattensjuk mark som jag inte tog mig över med jodphurs på fötterna utan att bli dyngsur. Loke däremot, han går efter mig som en hund i hagen och säger “Snälla, snälla ta med mig!” Så han fick följa med. Det tyckte han var kul. Och gott med lite grönt gräspauser på vägen. Birkir ångrade nog sitt val. Han stod med i välkomstkommittén när vi kom tillbaka.

De är väldigt bra de här häst-, hund- och barnpromenaderna. Många blir motionerade samtidigt. Tur vi kom ut igår och tog vara på det vackra vädret för det äckliga vädret som varit idag inbjöd verkligen inte till uteaktiviteter…

This entry was posted in Islandshästar and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.