Löpning #13/2018

#13/2018 4,7 km. Eftersom datorn vägrade samarbeta igår och helt enkelt bestämde sig för att stänga mig ute kommer gårdagens löppass nu. Om jag under förra rundan kände mig väl pigg för den synnerligen skrala löpningsdosen som varit senaste halvåret kan jag meddela att detta löppasset väl vägde upp på jobbighetsskalan. Det kändes att musklerna och orken inte var helt med på banan. Men springer gör jag likväl. Kanske att jag lyckas vända trenden av lathet och kan få till minst två löppass i veckan i alla fall. Skulle nog behöva betydligt fler och längre också. Det kommer bli ett tufft Göteborgsvarv i år…

Om det nu var jobbigt så vägde det underbara vårvädret upp en hel del.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.