Löpning #12/2018

#12/2018 4,7 km. Det har sannerligen inte blivit mycket till löpning det senaste halvåret. Nu är det 1,5 månad kvar tills jag ska försöka pallra mig runt en halvmara, Göteborgsvarvet. Hur i hela friden ska det gå..? Lyckades i alla fall komma ut på en runda idag. Ska bara dra samma runda drygt tre varv till så är det en halvmara… gaah! Hoppas att det här med snö, is och förkylning nu flytt sin kos så att det kan bli lite löpning fram tills det är dags för årets långdistanspass. Fille blev överlycklig när han förstod att det var löpning på gång.

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.