Hönsnätsskydd för dahliorna

Det där med krukor med mycket öppen jord i kombination med kattungar eller kanske katter rent generellt är ingen höjdare. Jord blir det överallt och har man otur används det till kattoalett. Så hinkarna med dahlia på drivning behövde kattsäkras mer permanent. Den provisoriska man tager vad man haver-lösningen hade fungerat så där. Det fick bli en hönsnätslösning med varje separat hink. Än så länge verkar det fungera. Hoppas på att nätet även kommer att fungera som växtstöd sen när plantan blir större.

Fick tips om att lägga skal från citrusfrukter i krukorna. Det hade föga avskräckande effekt…

Hönsnät kan vara vasst… Man skulle kunna tycka att med tanke på min profession som bland annat inbegriper att säkerställa en säker arbetsmiljö och skriva arbetsmiljöplaner, skulle jag komma ihåg att se över min egen arbetsmiljö i hemmet. Men icke!

 

  

This entry was posted in Blommor, Katter, Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.