Känner mig nästan som McGyver

Vi roar oss med vattkoppor i Rucklet. Inte jag som tur är men yngsta barnet. Ibland är det praktiskt att inte kunna åka iväg bland folk så här med barn som är smittbärare. 24an skickades att handla igår. Det kom hem både mat, hyllor och hönsnät. Utan att jag behövde åka hemifrån. Både billigt och praktiskt. Payback time för 24an som snyltade på mamma i flera år på som vuxen innan han flyttade hemifrån. Nåväl, ska jag roa mig kan jag ju göra det ordentligt. Monterade ihop de där hyllorna. Bytte ut hopplocket av möblemang för plantorna till de nya hyllplanen. Funderade på hur jag skulle kunna hålla isär lysrörsarmaturerna så att ljuset spreds lite bättre över hela ytan. En rundvandring i ladan gav en rulle med sånt där metallband för förankring typ. Klippte av två bitar, vek dem dubbla och sydde ihop dem med ståltråd för att det skulle bli mer stabilt och vips så hade jag två distanser som höll isär armaturerna. Kände mig som värsta McGyver eller kanske Kajsa Warg, man tager vad man haver. I vilket fall väldigt nöjd med lösningen. Hoppas att plantorna blir det också.

Nästa projekt blir att fixa belysning till den undre hyllan också så det kan ställas plantor/växter där med. Det kanske rent av kan bli inköp av en hylla till för att fylla ut utrymmet under lysrören.

 

This entry was posted in Blommor, Trädgård and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.