Lagom verkar inte vara min grej

Lagom är ett alldeles ypperligt svenskt ord. Jag gillar verkligen lagom. Det verkar dock inte vara min grej det där med lagom. Har i stort sett inte kommit mig för att röra på mig eller träna på en dryg månad. Idag plötsligt så tog jag först en ridtur. Så en hästpromenad på det. Hästpromenaden följdes av en löprunda med Fille och sedan en promenad/löprunda med Hugo. Kan meddela att kärringen är rätt sliten, ajajaj… då är det rätt trevligt att hänga här i soffan med avslappnade katter frampå nattkröken. Får väl se hur avslappnad natt det blir med en febrig, snorig och hostig liten kille. Han har redan varit uppe en vända efter han somnade.

This entry was posted in Katter and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.