Fort Knox

Skálda var trött i värmen…sov djupt. De ser helt döa ut när de sover riktigt gott hästarna.
Melódia vaktar när unghästarna vilar.
Fille har fortfarande ett hål på magen…

Sören har ett hål på ryggen.

Numera bor vi i Fort Knox. Staketet är uppe och byrackorna får hoppa bra högt om de ska ta sig över det där, minst 120 cm i alla fall. Skulle aldrig ha fått det så här bra om jag hade gett mig på att försöka få upp det själv. Nu funderar jag som bäst på hur jag ska pimpa det med eltråd. Om jag bara ska skruva isolatorer uppe på och lägga en eltråd nära över nätet eller om jag ska köpa såna där förlängningspinnar och sätta tråden högre över nätet. 

Tyvärr har inte entreprenören städat efter sig än efter grävningen, är fortfarande en grop och inte igenlagt, för det kommunala vattnet (som vi också väntar på än) så de kunde inte sätta stängslet utefter gärdsgården utan de följde den provisoriska dragningen. Så nu kommer jag inte åt mina rabarber och kan inte klippa (o)gräset där på andra sidan stängslet… det var ju så där förstås…

Magnoliaprakten är här för några intensiva dagar. Hoppas det inte går alltför snabbt nu när det gick från relativt kyligt till högsommarvärme på några dagar.

En fantastisk dag. Satt hemma i skuggan i trädgården och jobbade på eftermiddagen. Hur härligt som helst. Kortet på temperaturen är taget strax före sju ikväll. Helt underbart! 

Enda smolken i bägaren beträffande den här underbara värmen är ångesten för att försöka släpa mig runt Göteborgsvarvet imorgon…

This entry was posted in Hundar, Islandshästar, Katter. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.