Lokes första närkontakt med får

En hästpromenad blev det efter ridturen. Två hästar och två barn motionerade, förutom mig själv. Loke var nyfiken och fick första närkontakten med ett får som var lika nyfiket det. Det blev bra miljöträning av unghäst idag. Både fårkontakt och en skramlande sparkcykel som den yngre i promenadsällskapet släpade med en bit. Loke tyckte den där sparkcykeln var superläskig först men lugnade sig snart. Barnet tröttnade ju på att sparka fram den så den lämnades efter en stund och återupptogs på vägen hem. Då reagerade han inte alls. Birkir, han reagerade överhuvudtaget inte alls. Han är verkligen superstabil.

 

This entry was posted in Islandshästar and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.