Fågelholkar och insektshotell uppe

Är med i en fantastiskt trevlig inspirationsgrupp för trädgård på facebook. Får ändan ur för både det ena och det andra efter inlägg där. Idag kom det upp ett par fågelholkar. De har väl bara legat i ladan och väntat på det en sisådär tio år vid det här laget. Eftersom här är så många katter som far runt i träden så kändes det inte som att det var en bra idé att sätta upp fågelholkar i några träd. Det fick bli ett tvåvåningshus på gaveln. Inte vet jag om det fungerar men om inte annat är det väl kanske en liten fågelfamilj som blir glad. Bonus är att vi kan sitta i soffan i vardagsrummet och spana in livet i holkarna. Hoppas verkligen att det är någon eller några som flyttar in.

När det ändå blev fart på holkuppsättningen kom insektshotellet upp också som inköptes för några veckor sedan. Det fick däremot bo i ett träd.

This entry was posted in Trädgård and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.