Lysrörsbelysning för plantorna

Nödlösningar är också lösningar. Börjar få ont om plats för alla växter. Och framför allt ont om plats där det är tillräckligt med ljus för växande plantor. Köpte ett par lysrörsarmaturer att ha för plantbelysning för ett par veckor sedan. De blev liggandes men igår omskolades chili och tomater så det var dags att ta tag i monteringen av de där lysrören idag. Monterade på sladd med vanlig stickpropp på armaturen. Sedan var det det där med att få plats med plantor någonstans och på något sätt hänga armaturen över. Fyra stolsryggar fick lösa det tillfälligt tills jag hittar på något bättre. Alla sätt är bra utom de dåliga… nu har de här plantorna i alla fall ljus att växa i!

This entry was posted in Chili, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.