Kattmarodörer i pelargonkrukan

Det är tur de är söta de där kattungarna. För populära är de sannerligen inte alla gånger. De är på blomkrukorna. Hela tiden. I förmiddags noterade jag att de gått hårt åt en pelargon. Bar ut krukan i köket för att plantera om pelargonen. Eller pelargonerna för det var två i krukan. Väl på diskbänken välte kattmarodörerna sedan ner krukan i golvet. Krukan i bitar men pelargonerna verkar ha klarat livhanken. Får se hur det går för dem. Nu har de i alla fall fått varsin kruka med ny välmatad jord. De skapar arbete om inte annat de där kattungarna…

Det är helt fascinerande vilken växtkraft det är i pelargoner. Klipper ner dem väldigt brutalt på våren men de kommer ofta igen. Skjuter nya skott från bara en kort stamstump.

This entry was posted in Blommor, Pelargoner and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.