Hundarna nöjda med hästskitstillgången

Det blev väl tidig leverans av ny hösilagebal. Hästarna hade inte ätit rent av den gamla än. Har lite jobbigt med resursslöseri men det kändes bättre när jag tog tillvara på allt och det framöver kommer bli finfin jord att odla i. Pallkonstruktionen för kompostering och odling börjar fyllas upp med dynga. Långa skruv är inhandlade. Bäst att sätta fart med att skruva ihop pallarna ordentligt innan konstruktionen faller isär.

Snyltkatten som förr försvann som en avlöning så fort vi visade oss hänger numera sällskapssjuk i hasorna. Hugo som blev helt tokig och jagade honom som en vettvilling, sätter bara lite halvhjärtad fart efter när Snyltkatten får för sig att springa undan.

Hundarna är väldigt nöjda med den här nyordningen med fri tillgång till hästskit i mattes alla odlingsprojekt.

This entry was posted in Hundar, Katter, Odling and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.