Äntligen en ridtur på Bonjovi

Så kom jag äntligen ut på en ridrunda på Bonjovi. Han vägrade att lämna Maja och gå hemifrån när han flyttat hit. Nu verkar det i alla fall som att han åtminstone med nöd och näppe klarar uppgiften. Vi kom i alla fall ner till havet. Till slut. För inte gick det fort. Slow motion snarare. Han ville gärna vända flera gånger men gick med på att fortsätta. Sen vände vi hemåt. Då var det en HELT annan häst. Rena rama unghästtendenserna. Trippade fram. Var het. Full galopp.

När vi närmade oss hemma gnäggade Maja välkommen.

Ett alldeles fantastiskt väder!

This entry was posted in Hästar, Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.