En sno runtnatt

Så fruktansvärt trött men kunde inte sova. Har legat och snott runt hela natten. Mår rent av illa av oron för situationen med Buddha. När det inte lyssnas på argument om åtgärder. När andra bestämt att de vet bättre utan att bry sig om att ta reda på hela bilden.

I den här småsinta hålan där det bara finns en sida av myntet vill jag inte leva. Det är egentligen inte konstigt att det blir bekymmer i skolan med mobbning och översitteri med den grundinställningen hos de vuxna.

Tackorna är i alla fall på bättringsvägen alla tre. Det verkar inte som att skadorna kommer att ge några men. Veterinären var där i fredags igen. Skadorna läker fint och de fick en dos långtidsverkande antibiotika för säkerhets skull i värmen.

Har fått ett förslag till lösning som skulle kunna bli väldigt bra för Buddha. Ska resonera vidare om den och hoppas att det blir bra.

Tur jag har mina hundar till tröst… Fille och Hugo sover i alla fall gott.

This entry was posted in Hundar. Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.