Pallkragar för odling på gång

Det började med inspiration. Istället för att köra ut dyngan på gödselstacken när jag mockade hos hästarna slängdes den ut i en korv i trädgården. Det blev fort och fel. Eller fel och fel, men det kan göras bättre. Jag hade inte tänkt på att täcka för ogräs i botten.

gödselbädd

Och då plötsligt händer det! Har prokrastinerat i åratal. Har gått och tänkt på de där pallkragarna som ska köpas för att komma igång att odla. I förrgår hände det. Jag köpte pallkragar. Fyllde 24ans bil med så många jag fick plats med. Det blev 20 stycken.

IMG_9860[1]

Inte nog med att det kom hem pallkragar. Operation fixa dem odlingsbara är i full gång. Underst kartong för att kväva gräs och ogräs. Fyll upp pallkragarna med dynga blandad med halm. På med fermenterad bokashi som blandas med jord. Täck med 10-20 cm jord.  En pallkrage klar och tre till som är fyllda med dynga redo för fortsättningen.

IMG_9867[1] IMG_9869[1] IMG_9882[1] IMG_9890[1]

Är sliten. Det är tungt arbete. Men så nöjd!

IMG_9893[1]

This entry was posted in Odling, Trädgård and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Pallkragar för odling på gång

  1. Pingback: Blåste så det gick vågor i vattenpölarna | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Pallkragar för odling på gång […]