Löpning #3/2018

#3/2018 4,7 km. Vågade mig på en löprunda efter att ha haft tandvärken från hell. Den är väldigt långt från bra men det funkade att springa. Efter allt regnande slog det igår om till minusgrader och sol. Var lite orolig att det skulle vara halt. Det är liksom inte att rekommendera att springa med en stark draghund fastspänd i höftbälte när det är halt. Tog det försiktigt över motorvägen och förbi något skuggigt parti förbi ett hus där det var frostigt men för övrigt var det inga bekymmer.

IMG_9589[1] IMG_9593[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.