Tandvärk från hell

Har för första gången i livet haft tandvärk på riktigt. Den har eskalerat under de senaste dagarna och igår kväll gick det inte längre. Jag som skyr allt vad värktabletter heter började proppa i mig maxdos blandning av Alvedon och Ipren. Inte hjälpte det speciellt. Fick en tandläkartid i eftermiddags. Ännu en sprucken tand och kommentaren “du biter rätt hårt va..?” De bytte ut den gamla amalgamfyllningen till nåt som ska vara det snällaste som finns. Men först bedövade tandläkaren med dosering som vore jag en häst. Den släppte nämligen inte förrän den tagit sig ända upp till tinningen och typ fem timmar senare. Då var tandvärken från hell tillbaka igen. Hur är det möjligt att göra så ont..?Fortsätter väl proppa i mig värktabletter och hoppas att det ger sig när tanden får lite vila.

Det där att försöka jobba och koncentrera mig var bara att glömma. Ett par filmer i soffan översållad med kattungar fick det bli. Får se om det går att få lite sömn…

IMG_9543[1] IMG_9551[1]

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Tandvärk från hell

  1. Pingback: Löpning #3/2018 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Tandvärk från hell […]