Regnig häst- och hundpromenad

Idag har jag tagit priset som värsta mamman EVER! Tvingade under hot med tonåringen på promenad. I REGNET! Kan meddela att han överlevde. Regnet till trots… Han gjorde som jag föreslog. Satte fart så att det skulle vara överstökat fort.

Var väldigt nöjd igår över att jag tog tillvara på den soliga dagen. Är nästan äckligt nöjd med mig själv att jag tog vara på den här betydligt obehagligare regniga dagen med både löpning och promenad.

IMG_9514[1]

This entry was posted in Hästar, Hundar, Islandshästar and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Regnig häst- och hundpromenad

  1. Pingback: Bara nästan värsta mamman ever | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] även idag med tonåringen på promenad. Det var inte poppis men det var inte lika illa som härom dagen när han tvingades med i regn i alla fall. Så tog bara priset som nästan värsta mamman ever idag. Han gjorde som då, drog […]