Hästpromenad igen

Det ställer tillvaron på ända att få tillökning i familjen och bli småbarnsförälder på heltid igen så här när jag egentligen var färdig med småbarnsåren. Familjehemslivet är en spännande, jobbig och givande tillvaro. Så här efter snart två månader börjar vi landa i en någorlunda vardag. Har fått en cykelvagn, en Nordic Cab Explorer, med löparvagnstillbehör för att kunna komma ut lite. Igår blev det en premiärrunda med hästpromenad. Lite rörigt i början innan hästarna vande sig vid vagnen men sedan gick det bra. De blir sannerligen miljötränade de där hästarna. När vi var nästan hemma igen noterade jag att jag i stressen helt glömt att pumpa däcken…

Den ser rätt stor och klumpig ut den där vagnen men den är lättdragen. Åtminstone när däcken är pumpade fast den var i och för sig rätt lättdragen även med opumpade däck. Vagnen väger bara 15 kg och rymmer ändå ett rätt stort barn eftersom hytten är rymlig. Det blir rätt tungt att dra runt på en åttaåring så det vill nog till att börja lite försiktigt för att inte slita ut mig. Var rätt lagom med en hästpromenad som premiärrunda.

IMG_8935[1]

This entry was posted in Familjehem, Hästar, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.