Löpning #63/2017

#63/2017 4,7 km. Fy fasiken vad det går fort att tappa upptränad kondis och muskelstyrka. Har inte haft möjlighet att springa på en dryg månad. Kom så äntligen till hundarnas stora förtjusning iväg. Infartsvägen var geggig så fick bromsa utav sjutton när Fille satte fart. Tyckte det gick med rätt lätta steg där i början. Sedan blev det värre. Och värre. Och värre. Kanske var det inte en jättebra idé att först gå rundan med hästar och barn. Ett snabbt (jajaja ett lite snabbare i alla fall) varv med Fille och sedan nästa runda med Hugo. Den rundan kommer i nästa post. Det där att börja lugnt och långsamt efter ett längre träningsuppehåll, som dessutom toppades med en otrevlig förkylning, verkar bara vara något jag rekommenderar andra. Mig själv gäller det uppenbarligen inte…

IMG_8723[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #63/2017

  1. Pingback: Löpning #64/2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Löpning #63/2017 […]