En hög med kattungar

Ungefär en vecka har de hunnit bli, kattungarna. De håller som bäst på att öppna ögonen. Så otroligt söta. Alla SJU…

Lotus ligger mest bredvid. Så det är för det mesta en hög med kattungar som ligger och sover. När hon nu inte håller på att flytta omkring dem. Nu är hon instängd på tonåringens rum igen eftersom hon höll på att flytta omkring dem till alla möjliga olämpliga ställen. Då hittade jag sex kattungar i tonåringens säng i morse. Två vid hans arm, en vid benet, tre vid fötterna och en stackare som hade hade hamnat i kläm på golvet nedanför. Det där är livsfarligt för kattungarna, för tonåringen skulle förmodligen inte vakna om de kom i kläm. Han sover hårt. Hon har inte riktigt bra kläm på det där vad som är lämpliga ställen för små kattungar den där Lotus.

IMG_8552[1]

 

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.