Lotus har levererat… sex nya kattungar

Hon har varit så tjock, så tjock så tjock så det såg ut som att hon skulle spricka. Ikväll har Lotus levererat inte mindre än SEX nya kattungar. Hon är så duktig, trött och duktig, hon såg helt slut ut efter den sjätte kattungen. Det verkar som att det är samma pappa som förra kullen. Samma koncept, sköldpaddsfärgade och svart-grårandiga. Får titta lite närmare imorgon när de torkat. Vill inte störa dem för mycket så här i början. Hon är sannerligen produktiv Lotus…

IMG_8473[1] IMG_8482[1]

This entry was posted in Katter and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Lotus har levererat… sex nya kattungar

  1. Pingback: Gaah… inte sex utan SJU kattungar | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Lotus har levererat… sex nya kattungar […]