Färdigskrapade och oljade fönster i altanhörnan

Började renovera fönstrena i altanhörnan redan i april med förhoppning att det äntligen skulle bli en altan i år. Sedan kom jag av mig när det faktiskt började byggas altan. Insåg att det nog är dags att sätta fart nu om jag ska hinna få dem målade före höstrusket drar igång på allvar. Det passade bra som dagens aktivitet som bebisbarnvakt. Skrapade det sista idag och oljade in. Då är det bara resten kvar, ett lager grundfärg och två lager täckfärg.

IMG_7896[1]

This entry was posted in Renovering and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

No Trackbacks.