Så är alla hästarna hemma igen

Så var alla hästarna hemma igen. De sista tre unghästarna, Skálda, Birkir och Loke har kommit hem efter att ha varit iväg på sommarbete. Det sprangs lite och så fint de rör sig när det ska sättas ihop hästar! De vet att imponera. Det gick relativt lugnt till. Den enda som egentligen är ny i flocken är BonJovi. För övrigt är alla andra gamla kändisar. Maja blev alldeles till sig när hennes andra älskling Birkir dök upp igen. Hon hade ett fasligt schå med Birkir och hennes stora nya kärlek BonJovi.

Det är så roligt att ha även unghästarna hemma igen. Saknar mina hästar när de är borta.

IMG_7815[1]

This entry was posted in Hästar, Islandshästar and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.