Löpning #52/2017

#52/2017 4,7 km. Så ett andra varv med Hugo och en medtvingad tonåring. När vi kommit cirkus 300 meter kom Fille springandes. Matten hade visst glömt att stänga altandörren. Fille fick låna Hugos sele. Nöden är uppfinningarnas moder som en tidigare kollega brukade säga. Improviserade ett koppel av sly eftersom jag inte kom på tanken att vända tillbaka och dumpa Fille hemma igen. Det gick faktiskt rätt bra. Det blev inte riktigt som det var planerat med den här rundan men Fille blev i alla fall väldigt nöjd och lycklig att få komma ut två rundor även om han tyckte att det var lite skumt med det där kopplet.

IMG_7788[1]

 

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.