Maja med sadel på

Maja har varit så förfärligt rädd för sadelpadd och sadel men efter en stunds träning så låg den där sadeln på ryggen på Maja. Maja är så otroligt duktig för att ha varit så rädd! Karin Petersen är helt otrolig på att med små medel komma tillrätta med hästarnas bekymmer.

Maja får börja med att bekanta sig med sadeln. Först visa den, bort med den. Sedan kommer sadeln mot Maja tills hon nosar på den, då bort med den som belöning. Efter en stunds träning, en paus med sadeln för träning med ryttare. Så sadelträning igen och se på sjutton efter en stund så låg den där sadeln på ryggen. Karin ser betydligt nöjdare ut än Maja. Tänk att hon som varit helt skräckslagen för sadeln faktiskt tillät att få den på ryggen men det kommer att ta en bra stund att få henne helt bekväm med den där sadeln. Till dess blir det ridning utan sadel.

IMG_7728[1] IMG_7732[1] IMG_7734[1] IMG_7737[1] IMG_7739[1] IMG_7743[1] IMG_7750[1]

 

This entry was posted in Hästar, Hästträning, Nordsvensk, Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Maja med sadel på

  1. Pingback: Maja ute på ridtur | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Maja med sadel på […]