Kattungarna bekantade sig med huset

Kattungarna fick till sin stora förtjusning bekanta sig med huset utanför tonåringens sovrum för första gången. Det blev stor succé. De börnade järnet runt på de stora ytorna och var mest överallt. Mamma Lotus som var med och övervakade det hela hade fullt schå att försöka hålla ordnings på kattungarna samtidigt som hon försvarade dem mot  de andra katterna i huset som hon ilsket jagade iväg. Hugo var läskig men han uppförde sig helt exemplariskt och brydde sig inte om de där kattungana överhuvudtaget. Matten var väldigt förvånad. Får hoppas att ointresset och acceptansen håller i sig. Det är alltid lite oroligt med katter i närheten av Hugo. Den där lilla randiga sprang till och med över ryggen på honom utan att han så mycket som höjde ett ögonbryn. Det är uppenbarligen en väldig skillnad på kattungar uppfödda i hemmet jämfört med inflyttade och även de som redan fanns i huset när Hugo flyttade in.

IMG_7693[1] IMG_7694[1] IMG_7695[1] IMG_7699[1]

This entry was posted in Hundar, Katter and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.