Kärlek vid första ögonkastet

Det blev kärlek vid första ögonkastet. Maja och BonJovi. De hänger ihop mest hela tiden. Det tycker de är mysigt. Matten är inte riktigt lika nöjd. BonJovi vägrar nämligen att lämna henne när hon står kvar där i hagen och ropar förtvivlat efter honom. Gjorde ett nytt försök idag. Hade med sällskap som gick med Bergthora. Det blev en repris. Försökte gå iväg och BonJovi sprang tillbaka. Hämtade honom, vi gick iväg och han sprang tillbaka. Vi kom dock lite längre varje gång innan han sprang tillbaka. Vi kom till och med runt hörnet. Precis när jag tyckte att han varit jätteduktig och skulle till att vända hem igen så drog han igen. Jaha, då fick det bli samma taktik som sist. Vi gick ifrån Maja men hemåt. När vi sedan var vid grinden in till hagen gick vi ännu en bit längre bort. Det gick faktiskt. När han slappnade av och höll fokus framåt vände vi hem igen. Det är det bästa, att sluta med att han gjorde bra.

IMG_7567[1] IMG_7585[1] IMG_7587[1] IMG_7589[1] IMG_7594[1]

This entry was posted in Hästar, Hästträning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

2 Responses to Kärlek vid första ögonkastet

  1. Pingback: Melódia fick ut och röra på sig med ryttare | Haargaard

  2. Pingback: Löpning #47/2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  1. […] ← Kärlek vid första ögonkastet […]

  2. […] 4,7 km. När jag ändå var igång med att träna djur, först BonJovi och sedan Melódia, kunde jag lika gärna fortsätta med att springa med hundarna. Först ut Fille […]