En redig bil som alla får plats i

Det har blivit så mycket folk till och från här i Rucklet nu när vi är familjehem så vi fick inte längre plats i Volvon. När vi skulle iväg fick vi köra två bilar och två bilar kräver två chaufförer. Ohållbart helt enkelt. Har alltså letat efter en bil modell större ett tag. Idag slog jag till. En VW Shuttle med plats för åtta personer blev det. Hade egentligen tänkt den långa modellen Caravelle men det verkade mest finnas dieselbilar och det ville jag inte ha. Gammal och lite sliten men hoppas att jag ska ha bättre tur med den här bilen jämfört historiskt med att allt bara går sönder på mina bilar. Den är gigantisk… 🙂

IMG_7256[1]

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.