Gick loss med sågen på Magnolian

Tog äntligen tag i projekt magnolian. När jag äntligen fått en så fin altan på plats kändes det angeläget att komma igång med beskärningen av magnolian. Den är helt enorm och tar snart upp allt ljus där i krokarna plus att vi fått gå och huka oss under grenarna på altanen. Den växer så det knakar, helt galen. Gick loss ordentligt med sågen när jag väl började. Så här får det nog bli i år så tror jag att de understa grova grenarna på trädgårdssidan ryker nästa JAS. Den kommer nog bli fin när den blir ännu mer som ett träd och risken att slå i huvudet minskar betydligt.

IMG_7229[1]

This entry was posted in Trädgård and tagged , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

No Trackbacks.