Löpning #45/2017

#45/2017 4,7 km. Det blev en löparrunda med Fille idag igen. Får försöka ta mig i kragen och ut och kuta med Fille. Hugo fick det bli en promenad med idag igen. Det är för varmt för Hugo att springa när det är varmt. Han var helt slut bara efter att ha promenerat rundan. Även Fille tyckte nog att det var lite varmt idag. Han började visserligen med att försöka ta livet av matten som vanligt de första 200 metrarna eller så men sen så var det inte riktigt samma tempo som när det är svalare. Inemellan sprang han till och med bredvid. Det är inte vanligt. Lycklig över att äntligen få komma ut och springa igen är han i vilket fall.

Har varit orolig för Fille sedan i lördags när han inte alls mådde bra. Nu verkar han må bättre men äter gör han fortfarande inte ordentligt. Han är dock full av energi igen och studsar runt som vanligt. Men som sagt, i lördags var det inte alls bra och han skrämde slag på matten.

IMG_7232[1]

This entry was posted in Hundar, Löpning, Träning and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #45/2017

  1. Pingback: Löpning #44/2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Hela kattfamiljen i knät Löpning #45/2017 → […]