Löpning #44/2017

#44/2017 4,7 km. Hoppsan, kom på under dagens springtur att jag visst hade glömt att skriva in gårdagens. Så kan det gå när det är mycket att tänka på mne här kommer den. Jaja, lyckades i alla fall få ut mig på en springrunda med Fille. Det var motigt. Det är inte klokt vad det går fort utför vid utebliven träning. Nu blev det bara den här knappa femman löpning. Med Hugo är det ingen idé att ens försöka springa. Det fick bli samma runda fast promenad med honom. Det är träning det med.

This entry was posted in Löpning, Träning and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentarer

Loading Facebook Comments ...

One Response to Löpning #44/2017

  1. Pingback: Löpning #45/2017 | Haargaard

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

  1. […] ← Löpning #44/2017 […]